Uvjeti korištenja

INFORMACIJE O TVRTKI

Prodavatelj - pružatelj usluge internet prodaje putem WARMIES.HR web shopa je tvrtka:
Virga-mare j.d.o.o.  za usluge (u daljnjem tekstu Virga-mare)
Debanićev breg 7, Zagreb
10000 Zagreb

OIB: 50841552786

Adresa elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Info telefon: 095 / 55 16 240
Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.

Radno vrijeme telefonskih operatera je radnim danom od 08:00 do 18:00, vikendom i blagdanima korisnička podrška nije dostupna.

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu.
Račun kod Zagrebačka banka d.d., Zagreb: 2360000 - 1102323821
IBAN: HR2023600001102323821 | SWIFT: ZABAHR2X
Iznos temeljnoga kapitala društva u cijelosti uplaćen u novcu: 10 kn
Član uprave društva: Mario Jurčić

Ovi Uvjeti korištenja (dalje u tekstu: Uvjeti) definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Prodavatelj robe ponuđene na ovim stranicama je Virga-mare, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV. Korištenjem ovih internetskih stranica Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem WARMIES.HR internet trgovine te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu (dalje u tekstu: Ugovor) između potrošača kao krajnjeg Kupca i Virga-mare kao Prodavatelja i smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora.

Kupce upućujemo da se prije kupnje upoznaju sa ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama.
Virga-marepridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama. Virga-mare pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Korištenje usluga WARMIES.HR internet trgovine odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje WARMIES.HR internet trgovine od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljeno te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Virga-mare ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja. Virga-mare se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na WARMIES.HR. Virga-mare zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

1) Plaćanje općom uplatnicom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA­e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Virga-mare d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.

2) Plaćanje internet bankarstvom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Virga-mare na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.

3) Plaćanje pouzećem

Iznos narudžbe plaćate poštaru prilikom dostave na vašu adresu. Plaćanje pouzećem je isključivo u gotovini dostavljaču prilikom isporuke na adresu koju ste upisali tijekom narudžbe. Ukoliko primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na navedenoj dostavnoj adresi prilikom isporuke, dostavljač će ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke.

4) Plaćanje za pravne osobe

Pravne osobe imaju mogućnost plaćanja virmanom. Nakon potvrde narudžbe, Virga-mare na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.
Broj računa za uplate putem opća uplatnica, internet bankarstvo, virman: IBAN HR8423600001102168439. Potrebno obavezno navesti poziv na broj.

DOSTAVA ROBE

Naručenu robu dostavit ćemo na adresu po izboru na području Republike Hrvatske uključivo i sve otoke ekspresnom dostavom kurirske službe. Za naručenu robu dostava se naplaćuje u iznosu od 4 Eur. Dostava za narudžbe veće od 50 Eur je besplatna.
Rok isporuke na području Republike Hrvatske je 1 ili 2 radna dana od prvog sljedećeg radnog dana nakon vidljive uplate u našem sustavu za zaključenu narudžbu. Poseban raspored vožnje imaju otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu pa se rok dostave može produljiti.

SKLAPANJE I RASKID UGOVORA O PRODAJI

Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu tvrtke Virga-mare za sklapanje Ugovora te Kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između Kupca i tvtke Virga-mare prema uvjetima prodaje navedenima u ovim Uvjetima.

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog proizvoda ili usluge putem WARMIES.HR internet trgovine uz plaćanje odgovarajuće naknade - cijene proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem Interneta. Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu tvrtke Virga-mare na način da popuni elektronsku narudžbu te izvrši plaćanje putem kreditne kartice/opće uplatnice/virmana/internet bankarstva/pouzećem.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi koju je Kupac odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja Ugovora.

Roba za koju raskida ugovor treba biti neoštećena, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži. Povrat treba biti unaprijed dogovoren, a trošak povrata snosi Kupac. Povrat robe Kupac šalje na adresu Debanićev breg 7, Zagreb sa naznakom "Internet trgovina povrat robe". Uz robu koja udovoljava povratu uplaćenih novčanih sredstava, obvezno treba biti priložena kopija računa te Obrazac za jednostrani raskid ugovora (obrazac). Također, u slučaju da je vraćena roba naručena uz besplatnu dostavu, povrat sredstava će biti umanjen za troškove dostave koji su bili važeći u datom trenutku.

Da bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Virga-mare o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, adresu elektroničke pošte i broj narudžbe.

Ako Kupac jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat novca koji je od njega primljen, uključujući i troškove dostave, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Virga-mare od Kupca zaprimi odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Povrat novca biti će izvršen virmanskom uplatom na broj računa Kupca. Povrat novca Virga-mare može izvršiti tek nakon što roba bude vraćena i provjereno da nema oštećenja nastalih nakon što je roba predana u posjed Kupcu ili trećoj osobi koju je Kupac odredio, a koja nije prijevoznik. Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Ako je na zahtjev Kupca izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, Kupac je dužan platiti Virga-mare iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je Kupac obavijestio Virga-mare o jednostranom raskidu Ugovora.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:
- ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena

UVJETI I POSTUPAK KUPNJE

Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe. Navedeni podaci će biti naznačeni uz svaki proizvod. Cijena proizvoda, u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave, vidljivi su u košarici za kupnju prije zaključenja narudžbe. Trošak dostave može biti vidljiv još i na nekim drugim dijelovima stranice. Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektronske narudžbe dostaviti će se na adresu elektroničke pošte Kupca navedene u postupku registracije/narudžbe ili u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe.

Sve cijene su izražene u Eurima. U sve cijene je uračunat PDV.

Ukoliko Kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju molimo kupca da nas kontaktira na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u zakonskom roku. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s napomenom: REKLAMACIJA. U slučaju reklamacije Kupac je dužan vratiti proizvod Prodavatelju na navedenu adresu u roku dogovorenom s Prodavateljem. Reklamacija će se smatrati valjanom ukoliko se pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od dana primitka valjane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA O NAČINU PODNOŠENJA PISANIH PRIGOVORA

Sukladno čl. 10. Zakona o zaštiti potrošača obavještavamo potrošače da mogu podnositi pisane prigovore na sljedeći način:
putem pošte na adresu:

Virga-mare j.d.o.o.
Debanićev breg 7, Zagreb
na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
na tel. broj: 095 / 55 16 240

ČESTA PITANJA

Što Warmies® proizvod sadrži?

Plišane igračke/papuče/termofor sadrže posebno odmjerenu količinu obrađenih sjemenki prosa i lavande.

Jastučić sadrži posebno odmjerenu količinu obrađenih zrna prosa i lavande.

Sjemenke prosa su osušene i isušene od vlage kako bi optimalno primale i otpuštale toplinu.

Lavanda ima ulogu da nježnim i ugodnim mirisom opušta tijelo i um.

SIGURNA DOSTAVA

Za naručenu robu dostava se naplaćuje 4 Eur.

Dostava za narudžbe veće od 50 Eur je besplatna.

Isporuka u roku od 3-5 radna dana. 

KONTAKTIRAJTE NAS

   Facebook logo

095 / 55 16 240

info@warmies.hr

Newsletter E-mail

Pridružite se u klub  toplih plišanaca.