Načini plaćanja - općom uplatnicom, internet bankarstvom ili pouzećem

Plaćanje općom uplatnicom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA­e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Virga-mare j.d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.

Plaćanje internet bankarstvom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Virga-mare j.d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.

Plaćanje pouzećem

Iznos narudžbe plaćate poštaru prilikom dostave na vašu adresu. Plaćanje pouzećem je isključivo u gotovini dostavljaču prilikom isporuke na adresu koju ste upisali tijekom narudžbe. Ukoliko primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na navedenoj dostavnoj adresi prilikom isporuke, dostavljač će ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke.